Disseny assequible per a la vida real
X

Loft al carrer Regàs

Per aquest encàrrec teníem una premissa concreta: convertir una antiga oficina en un pis habitable. Abans de col·locar el mobiliari vam fer unes petites intervencions: vam canviar el color de les parets, vam cobrir el paviment existent amb parquet sintètic de color roure natural, vam substituir els sòcols i vam pintar les portes dels armaris de la cuina. Un cop renovat el pis, vam optar per una distribució molt diàfana, que permetia que la llum que entra pel gran finestral arribés a la totalitat del pis.

Si entrem per la porta principal trobem el rebedor, una zona de dormitori amb gran capacitat d'emmagatzematge, un petit despatx i una prestatgeria que funció com a separador d'ambients. El segueixen el saló i el menjador, la cuina i un petit rebost. Al bany també hem incorporat mobiliari i accessoris. Com sempre, mobiliari 100% low cost i disseny 100% iloftyou!

2 COMENTARIS PER AQUEST POST A “Loft al carrer Regàs”

  1. Helena 31 octubre, 2017 at 0:01

    Hola! Me encantan vuestros diseños! Me parecen super ralistas por los tiempos que corren. Este sofa, gris de este proyecto, de que tienda es? O sililares? Es ideal para mi nuevo salon. Estaria muy agradecida. Muchas gracias! Os sigo por todas las redes sociales.

    • Iloftyou 15 maig, 2018 at 15:15

      Hola Helena, el sofá es modelo Kivik de IKEA. Un saludo y muchas gracias por seguirnos.

Deixeu el vostre comentari

Missatge
Nom *
E-Mail *
Website

Contacte

Quin tipus d'intervenció vols? Necessites obra? Dóna'ns algunes característiques: tipus de vivenda, dimensions, ...

Tancar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerarem que acceptes l’ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.