Disseny assequible per a la vida real
X

Reportatge #ProyectoNicaragua

Des del programa #DeVisita de BTV ens van contactar per fer reportatges sobre alguns dels nostres projectes, en els que expliquem els casos concrets de cada projecte i mostrem el resultat a cadascuna de les vivendes.

Aquest en concret es el nostre #proyectoNicaragua, esperem que us agradi!

"Aquest va ser un dels nostres primers pisos, del qual ens sentim molt orgullosos. La seva jove propietària sentia una sensació d’aclaparament i manca d’ordre en aquest espai únic i necessitava redistribuir i redefinir les zones que el formaven. En aquest apartat podreu veure les fotos de l’abans i el després, on s’aprecia el canvi. El dormitori passa d’estar enganxat a la cuina a gaudir de més protagonisme i espai a primera línia. Una sèrie de prestatgeries Expedit d’Ikea fan de separador amb la sala d’estar i alhora ens serveixen per a poder veure la TV des d’ambdues zones. A la cuina li afegim una zona d’emmagatzematge i rebost. Al passadís d’entrada aconseguim espai suficient per a allotjar-hi un despatx d’estudi. Mobiliari 100% Ikea, disseny d'interiors 100% iloftyou."

Deixeu el vostre comentari

Missatge
Nom *
E-Mail *
Website

Contacte

Quin tipus d'intervenció vols? Necessites obra? Dóna'ns algunes característiques: tipus de vivenda, dimensions, ...

Tancar

Utilitzem cookies pròpies i de tercers per analitzar la navegació dels usuaris. Si continues navegant considerarem que acceptes l’ús. Pots canviar la configuració i obtenir més informació aquí.