La otra Navidad

Portem un any esperant-la i per fi ha arribat el dia, avui surt a la venda la nova col·lecció de Nadal de IKEA!
Com a fanàtiques de la firma sueca, sabem que els accessoris que ens ofereixen son la solució perfecta pel canvi de decoració de cada any a la nostra llar.
Aquest any IKEA suggereix que ens deixem portar pel folcore suec d’antany, i ens proposa una sèrie d’articles pensants per la decoració de la llar (il·luminació ornamental, teixits molt atractius, vaixelles molt festives, adorns que parlen per si mateixos etc).

La col·lecció VINTER 2016 i STRALA es caracteritza per la seva senzillesa i per l’elecció que han fet dels seus materials, autèntics i càlids com són la llana, el feltre, la fusta natural, el fil o el metall. També han jugat amb teixits estampats i colors més tradicionals.

.

.
01.

 

02.

 

03.

 

Observem espais on se li dona una gran importància a la llum natural, però ho adornen amb il·luminació ornamental per quan, al caure la nit, no perdi ni una mica de calidesa.
Un dels punts forts en quant a il·luminació ens referim, es una garlanda de llums de grans bombetes. Les podem utilitzar per il·luminar l’arbre de nadal o simplement per adornar una paret.
Un any més ens trobem amb la làmpada en forma d’estrella, aquesta vegada amb un disseny renovat on tu tries com vols col·locar-la.

 
04.

 

05.

 

IKEA ens ensenya que embolicar regals pels nostres éssers més propers no té perquè ser avorrit. Ens ofereixen una gran varietat de paper de regal, cintes, llaços i bossetes de totes les mides, per a que els nostres embolcalls siguin l’enveja de la família.

 

06.

 

07.

 

08.

 

El Nadal també es caracteritza pels àpats en família i amics.
Per aquesta ocasió IKEA ha creat una sèrie de plats, gots, copes, safates… de diferents materials, per a diferents ocasions.
I no ens podem oblidar d’una activitat molt divertida, cuinar!

 

09.

 

010.

 

No estaríem parlant d’una col·lecció de IKEA sense fer referencia al seu mostrari tèxtil. Ja es tradició de la firma sueca tenir una col·lecció de roba de llit només per aquestes dates, sense oblidar-nos de les seves teles per metres amb els estampats més adorables que podem trobar o les seves característiques sabatilles d’anar per casa.

.

.
011.

 

Aquesta sèrie que fa que ens deixem portar per la tradició, els colors i la calidesa del Nadal. Ens proposa evadir-nos de les preocupacions que tenim durant l’any i ens invita a gaudir de la família i dels petits plaers.