Cuina al carrer Alcalde de Móstoles

Els nostres clients ens van encarregar una reforma total de la seva cuina. Necessitaven renovar el seu aspecte, ampliar l’espai d’emmagatzematge i incloure una barra per als esmorzars.

La cuina original es desenvolupava només en una de les parets de l’estada. La nostra primera intervenció va ser desplaçar lleugerament la porta d’accés, centrant-la en l’espai. El resultat d’aquest canvi ens va permetre ampliar la superfície de cuina per la paret abans lliure.

En aquesta zona es va incrementar l’emmagatzematge superior i inferior i es va poder incloure una barra amb dos tamborets. Al fons, al safareig, es van renovar les finestres, es van integrar els electrodomèstics seguint la mateixa línia del mobiliari de la cuina i es va millorar la il·luminació.

Mobiliari i electrodomèstics 100% Ikea, disseny d’interiors 100% iloftyou.

Privacy Preference Center