Dormitori infantil a Av. Diagonal

En aquest projecte els nostres clients tenien molt clara una premisa: convertir dues habitacions en una, que dedicarien al dormitori dels seus tres fills. Originalment disposaven de dues habitacions diferents: una dedicada a despatx i emmagatzematge de joguines, i un dormitori infantil on dormia el fill gran.

L’obra va començar enderrocant l’envà que separava les dues habitacions, conseguint així un dormitori molt més ample per a que els tres germans dormissin junts. A l’habitació resultant, hi hem ubicat una zona de descans (amb una llitera tren i un llit individual), una zona de jocs i un armari-vestidor. Al centre, i a tocar de la zona de jocs, hi hem inclòs una taula Eames acompanyada per tres cadiretes a conjunt en versió infantil.

Just al costat hi trobem la zona d’emmagatzematge, composada per dues lleixes per a contes, una composició d’emmagatzematge vertical, i un espai per guardar les joguines seguint el mètode Montessori a la part inferior. Hem destinat la zona de l’entrada al vestidor, emprant un armari de 2 m. d’amplada amb portes abatibles i interior personalitzat.

El resultat ha estat un dormitori ampli, diàfan, i pensat per als nens, on tot sigui accessible per a ells en un espai on puguin desenvolupar-se.

Esperem que us agradi tant com als nostres clients (i als petits de la casa)!

Mobiliari 100% low cost, interiorisme 100% iloftyou.