Pis a Vilanova i la Geltrú – Barcelona

Per a aquest encàrrec ens van proposar dur a terme la reforma integral d’aquest pis a Vilanova i la Geltrú i posteriorment amoblar-lo.

Els seus propietaris, una parella de mitjana edat, volien adequarlo per a passar-hi les vacances i caps de setmana juntament amb els seus familiars.

Es va apostar per un ambient càlid i acollidor, que fos igual de vàlid per a l’estiu i per a l’hivern.

El paviment és de rajola imitació parquet i el mobiliari i accessoris en

tons blancs i fusta. Les finestres i les portes son noves i també es va redissenyar la il·luminació general i es va pintar de nou la totalitat del pis.

Vam obrir la cuina a la sala d’estar i hi vam crear una illa central per a cuinar i per a poder seure-hi a menjar. També vam renovar totalment els dos banys.

El resultat, un pis pràctic i lluminós per a acollir a tota la família!

Com sempre, mobiliari 100% lowcost i disseny 100% iloftyou.

Privacy Preference Center