El nostre #ProyectoRegas en vídeo

En aquest post us volem mostrar un petit recorregut en vídeo pel loft del nostre #proyectoRegas, produït pel nostre fotògraf @lookerphotography.

Aquest espai era abans una oficina, i es va adequar per poder-hi entrar a viure: parquet nou, pintura tant en parets com en fusteries i una solució de distribució molt pràctica per al dia a dia del seu propietari.

Com podreu veure en el vídeo, ens trobem amb un petit rebedor que compta amb penjadors i sabater, i al costat oposat trobem la zona de dormitori i vestidor, amb un armari de gran capacitat d’emmagatzematge per a tot el pis.

A més, gràcies a la còmoda i unes prestatgeries obertes, podem situar una petita zona de despatx, ideal per a aquest petit loft.

Més endavant, i aprofitant tota la llum que entra pel gran finestral, ubiquem el saló i un racó per al menjador, amb capacitat per a tres comensals i possibilitat d’estendre la taula per a major comoditat.

A la cuina, que és l’existent que hi havia a l’oficina, vam proposar pintar les portes, que abans eren de color verd, en color blanc. Combinades amb la rajola Metro i el taulell de marbre negre (ja existents) donen un aire totalment renovat a l’espai.

Vam aprofitar un espai prop de la cuina per ubicar la nevera, atès que no disposaven d’ella anteriorment, i un moble de rebost.

Esperem que gaudiu del vídeo i us agradi tant com a nosaltres!