Casa adossada a Sant Cugat

Els propietaris d’aquesta casa aparellada situada a Sant Cugat volien reformar un bany, i traslladar les dues habitacions infantils a les golfes; aprofitant les habitacions que quedarien lliures per afegir un despatx i un vestidor.

Com veureu a les fotografies, tota la planta superior va quedar destinada a la zona juvenil: a una banda vam situar un despatx amb una gran superfície de treball, acompanyada per mobiliari d’emmagatzematge. A la zona central vam voler fer una zona de relax, amb un punt divertit gràcies al divan, el puf, els coixins, … I en l’altre extrem, i amb possibilitat de tancar dues portes corredisses, un ampli dormitori amb vestidor inclòs.

A la planta inferior, llavors, va quedar espai lliure per ubicar un dormitori de convidats/despatx, i en l’habitació del costat un vestidor molt complet.

A més, la reforma del bany va ser total, donant-li un aire nou, fresc i molt modern. La combinació de la rajola en color verd, amb els blancs i tocs de roure li va donar un aspecte d’allò més divertit al nou bany.

Esperem que gaudiu de les imatges! Mobiliari 100% low cost, interiorisme 100% iloftyou.

Privacy Preference Center