Cuina i bany a Sant Martí

Aquesta és la segona vegada que els nostres clients ens confien un dels seus apartaments. La vegada anterior va ser la reforma integral del pis de la seva filla, i en aquesta ocasió ens van encarregar la remodelació de la cuina i el bany del seu habitatge habitual.

A la cuina el nostre treball principal va ser el d’intentar aprofitar al màxim l’espai del qual disposàvem per tal de guanyar en superfície de treball i emmagatzematge, així com integrar la bugaderia creant un únic volum.
Per aquest motiu ens vam veure obligades a redefinir la distribució de les preses principals (aigua i gas) i disposar els electrodomèstics de la forma més còmoda respectant al màxim l’espai dedicat al treball.
Es van renovar completament els acabats (rajoles, encimera i fusteries) i es va aprofitar la porta existent transformant-la en corredissa.

Vam amagar el comptador del gas i la caldera dins del nou mobiliari, tot i que no vam poder fer el mateix amb la rentadora i la nevera ja que vam conservar les originals i no es van poder panellar.
Aquesta nova distribució ens va donar l’oportunitat d’incloure una barra per als esmorzars. Com podreu apreciar en les fotografies de l’Abans/Després, el canvi és abismal.

Per al bany, la premissa era substituir la banyera per un ampli plat de dutxa. A partir d’aquí, vam proposar renovar els acabats (rajoles, mobles i accessoris) i donar-li un aire molt més actualitzat amb la combinació del blanc i la fusta de roure.

Com sempre: Interiorisme 100% iloftyou i mobiliari 100% low cost.