Casa a Cambrils

Aquest projecte en el van proposar uns clients amb els que ja havíem treballat en encàrrecs anteriors.

Van adquirir una casa a Cambrils per reformar i posteriorment vendre amoblada.

Des d’Iloftyou vam realitzar el projecte de reforma i interiorisme, però ells van dur a terme les obres, amb industrials de la zona, sota les nostres indicacions.

Ens van sol·licitar actualitzar tota la vivenda i reformar per complert la cuina, el safareig i els banys, també van voler amoblar el rebedor, la sala d’estar-menjador, el distribuidor de dalt i l’habitació principal.

Després de la nostra intervenció, la casa es va vendre molt ràpid i els nous propietaris ens van demanar d’acabar de moblar la casa sencera, incloent les habitacions individuals pels més joves de la família.

A la planta baixa se situa el rebedor, la sala d’estar-menjador, la cuina amb safareig, una habitació individual i un bany petit.

A la planta superior trobem les altres dues habitacions individuals, un bany i l’habitació principal amb bany ensuite.
Pels acabats vam buscar un terra en to roure natural i parets en un to pedra clar que ens van ajudar a donar calidesa a la casa. Vam buscar mobiliari còmode i pràctic, fàcil de mantenir i més enfocat a la temporada d’estiu. La gama cromàtica pel mobiliari que vam triar va ser neutra i fresca, i el més atemporal possible.

La sala d’estar-menjador és el punt central de la vivenda, on reunir-se amb familiars i amics. La presideixen un gran sofà i una taula extensible de fusta natural.

Els tocs de color que vam aportar va ser amb els elements tèxtils, per exemple a les habitacions infantils es van incloure els tons que ens va demanar el comprador.

Esperem que us agradi el resultat!

Com sempre, mobiliari 100% low cost i interiorisme 100% Iloftyou.