Pis al carrer Aribau

Aquest és un dels nostres projectes estrella! Primer perquè vam tenir l’oportunitat de realitzar una reforma integral d’un pis antic, espaiós i amb moltes possibilitats; segon, perquè la nostra clienta va entendre a la perfecció la nostra manera de treballar i ens va donar molta llibertat alhora de proposar les nostres ideas i va confiar plenament en el nostre criteri; y tercer, perquè el resultat final va ser un èxit i desde la revista El Mueble ens van proposar dur a terme un reportatge que van publicar a la seva versió en paper i online.

Dit això, passem a explicar-vos amb grans pinzellades la feina que vam realitzar per aconseguir donar vida i actualitzar aquest pis compartimentat i més aviat fosc.

Analitzant la seva distribució original vam decidir prescindir del passadís que anava del rebedor als dormitoris i així poder obrir la cuina a la sala d’estar, ampliar-la i incloure el rebedor en el mateix espai.

La cuina la vam projectar amb una porta corredissa de ferro i vidre per tenir la possibilitat de tancar-la si fos necessari i vam crear un

separador amb els mateixos materials per privatitzar el rebedor sense arribar a tancar-lo.

Vam convertir tres dormitoris individuals en dos dormitoris dobles i vam renovar completament els banys.

També es va renovar tota la instal·lació elèctrica, el parquet, es va instal·lar un nou sistema de calefacció, aire condicionat i es va tancar el balcó interior per convertir-lo en el safareig.

Tot això es va dissenyar acord amb les necessitats de les nostres clientas (una mare amb dos filles) i buscant un estil atemporal, pràctic, còmode i acollidor.

En aquest cas vam tenir l’oportunitat de poder realitzar intervencions a mida que vam combinar, com sempre, amb mobiliari ‘low-cost’ i disseny 100% iloftyou.

Esperem que us agradi!