NOU! Pis al carrer Diputació

En aquest pis, situat a Barcelona, vam realitzar una actualització amb obra de la cuina i els dos banys, i vam ajudar a fer més acollidores les habitacions dels petits de la casa.

El pis es divideix en un rebedor, cuina amb safareig, sala d’estar menjador, dos banys, un despatx, una habitació de matrimoni i dues habitacions infantils.

A la nostra proposta global vam proposar pintar totes les parets en to pedra i així unificar tots els espais aportant caliu.

A la cuina vam dur a terme una transformació total canviant el paviment, mobiliari i alguns electrodomèstics. La majoria dels mobles van ser en blanc  per ajudar a il·luminar aquest espai, però vam indruduir els armaris superiors de fusta per donar caliu. Les rajoles del terra són en gran format i l’encimera de Neolith van ajudar a unificar-ho tot.

Al bany principal, es va conservar la banyera i la pica de travertí. El canvi va ser la combinació de rajoles per les parets i el terra,

i el moble a mida en fusta a conjunt amb les baldes. La llum indirecta ens ajuda a crear un ambient acollidor i relaxant pels banys més llargs.

Al bany petit, més enfocat als petits de la casa, vam buscar un acabat més juvenil i desenfadat amb les rajoles turqueses, però pràctic i funcional amb aquesta gran dutxa amb mampara corredissa. Vam eliminar el bidet per ampliar l’espai del bany i vam proposar guanyar emmagatzematge tant amb el moble del bany de calaixos com amb els dos armaris estrets penjats a la paret.

A les habitacions infantils, vam complementar amb mobiliari i decoració en fusta, per donar calidesa als espais i vam canviar la distribució per aprofitar millor l’espai i deixar espai de jocs.

No et pots perdre les imatges de l’Abans/Després d’aquest projecte.

Mobiliari 100% low cost i disseny 100% iloftyou.