NOU! Pis al carrer Josep Oriol

En aquest pis d’obra nova, situat en una zona tranquil·la de Gavà, vam realitzar l’adaptació dels seus espais a les necessitats d’aquesta família de tres.

L’immoble es divideix en un rebedor, un despatx, dos banys, dos dormitoris, un saló menjador amb la cuina integrada i un balcó.

En la nostra intervenció vam proposar pintar totes les parets en to pedra i així unificar totes les estances aportant calidesa als espais. Tot el mobiliari es va proposar en tons neutres combinats amb el blanc, la fusta i alguns detalls en negre.

A la sala d’estar era necessari incloure un moble amb capacitat de magatzematge i en el qual poder disposar un gran televisor. Ho acompanyem d’un sofà chaiselongue ampli i còmode. Al costat del sofà incloem una taula de menjador realitzada a mida

que es transforma en taula de jocs. Per als grans finestrals es van plantejar cortines en blanc amb riells en negre.

A l’habitació infantil, es va buscar la practicitat en els espais i es va crear una zona de nit amb llit i tauleta, i una zona de jocs sobre la catifa. Per a organitzar les joguines plantegem un moble amb cistelles.

En el dormitori principal vam proposar un llit tipus canapè per a disposar de més magatzematge. Els mobles que acompanyen al llit són neutres amb acabats en blanc i fusta.

El despatx el componen dos grans escriptoris amb calaixeres als costats, que faciliten el teletreball.

Com sempre, mobiliari ‘low cost’ i disseny 100% Iloftyou.