NOU! Pis al carrer Pintor Tapiró

En aquest pis situat en una zona tranquil·la del barri de Les Corts, a Barcelona, vam realitzar una reforma integral i posterior moblament pel nostre client.

La vivenda es divideix en varies estances: rebedor, despatx, dos banys, dos dormitoris, sala d’estar menjador, cuina, safareig i balcó.

En la nostra intervenció vam obrir la cuina a la sala d’estar-menjador per crear un únic espai, vam instal·lar parquet en acabat de roure a tot el pis i vam proposar pintar totes les parets en un to gris clar per unificar tots els espais. El mobiliari es va proposar en tons neutres combinant amb el blanc i la fusta, per donar calidesa, i alguns detalls en negre i gris.

Al rebedor vam treure tota la fusta de la paret i el vam alleugerir proposant un mirall i un sabater estret.

Al dormitori principal vam conservar el llit i les tauletes de nit, però vam afegir decoració i un gran armari. El bany en suite si que va tenir una transformació total, ja que el vam actualitzar per complet proposant una rajola gris, el terra de parquet resistent a l’aigua i griferies i accessoris en negre. El resultat va ser un bany còmode i funcional, amb dos piques, molt d’emmagatzematge i una dutxa amplia amb tancament de vidre.

A la sala d’estar menjador vam proposar un moble de fusta amb molta capacitat, acompanyat d’una gran taula extensible per reunions i un sofà amb chaiselongue on descansar.

Al fer la cuina oberta, al nostre client li va agradar la nostra idea de tenir una cuina més atrevida combinant el blanc del silestone amb uns mobles gris marengo amb molta personalitat. El resultat és una cuina molt espaiosa, amb una gran península i infinitat d’emmagatzematge.

Al bany de convidats li vam fer un rentat de cara canviant sanitaris, mampara i afegint emmagatzematge.

El despatx està format per una gran taula de treball amb emmagatzematge per llibres i un gran armari.

Per últim, vam actualitzar la distribució de l’habitació de convidats i vam afegir complements decoratius mantenint el llit i la tauleta de nit.

Aquest pis ha experimentat un gran canvi, guanyant en estètica, llum i espai.

Com sempre, mobiliario ‘low cost’ i disseny 100% Iloftyou.