Pis a Francesc Macià

Els nostres clients del #proyectofrancescmacia van contactar amb nosaltres per encarregar-nos l’interiorisme de la seva vivenda a Barcelona.

La jove parella necessitava moblar aquest pis destinat a una estada curta a la ciutat comtal. Per fer-ho, vam dur a terme el disseny del rebedor, la sala d’estar, el menjador, el dormitori i el vestidor. També vam incorporar accessoris decoratius i algun element d’emmagatzematge al bany i a la cuina.
Tot el pis estava pintat en un to gris clar, cosa que vam tenir en compte a l’hora de realitzar la nostra proposta.

En el rebedor vam situar un parell de còmodes en acabat de roure tint blanc, per emmagatzematge i com a suport per deixar les claus… A sobre, vam col•locar una làmpada de sobretaula en blanc que proporciona una agradable llum, així com un gerro amb plantes artificials i un bol. A la paret, vam penjar dues làmines decoratives en blanc i negre, amb marcs blancs.
A la paret oposada, vam optar per una filera de penjadors en blanc i una banqueta entapissada amb tela en to antracita i estructura de fusta.

A la sala d’estar, vam proposar mobiliari i elements decoratius en tons blancs, beix i fusta: un sofà acompanyat d’una butaca i un reposapeus a conjunt, una làmpada d’ambient, taules auxiliars i un mirall per donar profunditat a l’espai.

Per delimitar la zona d’estar, vam col•locar una catifa en beix i gris fosc.
A la paret del davant es va situar un moble baix per la tv i una làmpada de sobretaula i, a conjunt, un aparador amb elements decoratius al damunt.

Al menjador, vam col·locar una taula blanca amb cadires a joc en blanc i fusta, vam penjar un parell de làmines decoratives amb missatges i, a la paret oposada, vam optar per situar dos mòduls d’emmagatzematge en blanc, com a element de suport, així com un parell de làmines i elements decoratius.

Al dormitori vam jugar amb tons grisos, blancs i fusta. Blanc per al capçal, les làmines, els miralls i els elements decoratius; gris per la roba de llit i les cortines decoratives, la butaca i la làmpada de sobretaula, i tocs de fusta en les lamparetes, les còmodes, els penjadors i les potes de la butaca.

Finalment, en el vestidor vam col·locar un armari modular blanc segons les necessitats dels nostres clients, una banqueta, una catifa circular de jute natural, una cistella per la bugada, penjadors de bambú i un parell de làmines amb motius relaxants.

Com sempre: interiorisme 100% iloftyou i mobiliari 100% low cost.