Obra al C/Argenteria

Aquest projecte es va dur a terme en un pis situat al barri del Born de Barcelona,  un àtic que calia reformar íntegrament i convertir-lo en un pis de lloguer de llarga estada.

El nostre client buscava conseguir un ambient còmode, relaxant, pràctic i sobretot que tingués una imatge d’apartament d’estiu: fresc i mediterrani.

A continuació, us mostrarem fotografies del seu estat inicial per a que veieu les seves petites dimensions (21m2), on ens va ser complicat encabir tot allò que es necessita en un pis d’ús diari.

 

propostacat

Si analitzem l’espai, entrant a mà dreta trobem una sala amb un bany annex. Si girem cap a l’esquerra i pugem uns graons, ens dirigim cap a una altra sala que inclou la cuina i l’accés a la terrassa. Aquesta distribució ens obliga a situar el dormitori i vestidor al primer espai i reservar l’altre zona per a la cuina i sala d’estar-menjador.

Aquí podeu veure l’estat en el que es trobava el pis quan el vam veure per primera vegada.

A1

 

A2

 

A5

 

A4
Per a realitzar les obres de renovació, van comptar amb l’ajuda del nostre equip de reformes.

Un cop enretirat tot el mobiliari existent a la cuina i al bany, es van renovar les instal.lacions i es van adaptar als nous elements proposats.

Vam aportar calidesa folrant el terra amb parquet vinílic en acabat roure natural i pintant les vigues del sostre en un to verd fresc i lluminós. El conjunt de parets i sostres es va pintar en blanc.

A3

 

A6

 

En el dormitori hi vam incloure un llit doble i un armari (de 35 cm. de fons i 2 m. d’amplada) de Ikea, amb portes corredisses. Per a poder disposar d’una dutxa amb unes dimensions mínimament còmodes dins el bany, vam convertir la porta d’accés en corredissa i vam proposar separar la pica i incloure-la al dormitori. Això també facilita que si hi ha algú ocupant el bany, sempre queda la pica lliure.

 

Argenteria 18

 

Argenteria 1

 

Argenteria 22

 

El bany es va enrajolar fins a mitja alçada (menys la zona de la dutxa que va ser en la seva totalitat), i es van afegir extres d’emmagatzematge i penjadors. El color de les parets està en gamma amb el color de les vigues del dormitori.

Argenteria 24

 

Argenteria 26

 

A l’entrada del pis hi vam ubicar alguns elements de rebedor, com un mirall de peu, i accessoris per a cartes, claus, i roba d’abric; per donar pas a l’estança on es fa la vida diària.

 

Argenteria 3
La cuina està composada per tres mòduls de 60 cm. d’amplada que inclouen una pica, un mini-frigorífic integrat, forn-microones, placa d’inducció, campana d’extracció i armaris per a l’emmagatzematge.

 

Argenteria 9

 

Argenteria 12

 

Argenteria 10

 

Argenteria 13
Davant s’hi ubica una barra (amb vistes), que ens servirà principalment per a fer-hi els àpats i per col·locar-hi la televisió.

A la paret contraria trobem un petit sofà de dues places de color gris amb potes de fusta, una lleixa per a desar-hi elements decoratius i dues taules niu que acompanyaràn a la zona d’estar.

 

Argenteria 5

 

Argenteria 8

 

Argenteria 4

 

A l’exterior hi vam col·locar un taula i un parell de cadires, d’un material que imita la fusta però és totalment resistent a l’aigua i el sol; acompanyats per uns testos penjants que li donen frescor a l’ambient exterior.

 

Argenteria 16

 

Aquestes són les imatges comparatives d’abans i després, esperem que les gaudiu!

ArgenteriaAD1

 

ArgenteriaAD2

 

ArgenteriaAD3

 

ArgenteriaAD5

 

ArgenteriaAD6