Pis a Castelldefels

Els nostres clients per aquest projecte eren una parella amb un fill petit.
Havien viscut varis anys en aquest pis i tenien la intenció de renovar la decoració adaptant-la a les seves noves necessitats i, sobretot, prioritzant l’emmagatzematge i l’ordre.
Van contactar amb la Carol García (OrganizarmeconEstilo.com), una organitzadora professional que els va ajudar a relativitzar l’acumulació d’objectes i documents i, sobretot, a ordenar els elements que volien conservar.
Amb aquesta idea, des d’iloftyou, vam proposar elements de mobiliari que permetessin un gran emmagatzematge però que no resultessin carregosos a la vista. També vam incloure peces en tons càlids a la sala d’estar (per tal que fessin conjunt amb alguns mobles de fusta existents) i peces en blanc a la resta del pis per recarregar les estances el mínim possible.

El contrast entre mobles i paret el vam aconseguir pintant en un to pedra clar els ambients comuns i en blanc i blau el dormitori infantil.
A part de l’elecció dels nous elements decoratius i la inclusió de peces antigues de la família, des d’iloftyou, ens vam encarregar d’eliminar el mur que tancava el passadís i la cuina, obrint l’espai i comunicant la sala d’estar i la cuina a través d’una gran porta corredissa.
El resultat és un pis més ampli i lluminós, acollidor, ordenat i còmode.

Com sempre: disseny 100% iloftyou i mobiliari 100% low cost.