Reforma a Sant Cugat

Aquest projecte es va dur a terme en una caseta adossada als afores de Sant Cugat del Vallès, ja que els nostres clients volien fer uns canvis de distribució, per a poder aprofitar al màxim l’espai de la seva vivenda i adaptar-se a les necessitats que van sorgint amb el pas del temps.

Aquí podeu veure els plànols de les propostes definitives, al costat dels plànols de com estava quan hi vàrem arribar.

 

altell planols2

pb planols2

 

La primera premissa, i de la qual es deriven les altres, era aprofitar l’altell de la casa, que tenien destinat a traster i sala de planxa.

 

Photo 14-6-16 17 21 04

 

Photo 14-6-16 17 22 43

 

El que tenien pensat era traslladar els dormitoris de les seves filles, que dormien separades, a la planta superior. I d’aquesta manera, adequar les habitacions que quedarien disponibles per a despatx i convidats i un vestidor molt més lluminós que el que tenien en aquell moment.

 

Photo 14-6-16 17 23 30

 

Photo 14-6-16 17 23 55

 

També s’havia de reformar el bany de la planta primera, que principalment estava enfocat a les seves filles, ja que la parella en tenia un a la suite. Així que s’havia d’actualitzar el bany i donar-li un punt original.

En el seu estat original els dormitoris de les petites estaven situats a la primera planta.

Una de les habitacions es va convertir en un vestidor, molt lluminós, amb còmodes a una banda i un armari de 3 metres i mig de llargada, amb portes de mirall per donar profunditat a un espai tant petit. Com veureu a les fotografies, va quedar preciós!

 

Santcugat 28

 

Santcugat 31

 

A l’altra habitació es va voler deixar el llit niu existent, per a possibles convidats, i fer un petit espai de despatx per als pares.

 

Santcugat 35

 

Santcugat 39

 

La reforma més significativa en aquesta planta va ser el bany, que es va renovar completament. Es va prescindir del bidet, es va canviar la banyera per un plat de dutxa, i es van actualitzar la resta d’elements. Vam apostar pel mobiliari en color roure, combinat amb el lavabo de resina i les rajoles blanques, afegint un punt de color divertit a l’enrajolat de la dutxa en color menta i la pintura en el mateix to.

 

Santcugat 24

 

Santcugat 21

 

Santcugat 25

 

L’última part de la intervenció va ser a l’altell, on s’hi va ubicar la zona de dormitori i, separat per unes portes corredisses, la zona de relax i despatx.

Al dormitori per a les dues nenes, varem col·locar un gran armari amb il·luminació integrada i dues calaixeres per guardar tots els seus objectes. A més de dos llits tipus bagul que aporten emmagatzematge extra.

 

Santcugat 14

 

Santcugat 17

 

Santcugat 18

 

A l’altra banda de l’altell hi trobem una zona d’estudi i emmagatzematge de llibres, documents,… I una zona de relax, amb moble per a una TV, molt acollidora.

 

Santcugat 11

 

Santcugat 4

 

Santcugat 8

 

Per finalitzar us mostrarem les imatges d’abans i després, esperem que les gaudiu! Com sempre, mobiliari d’IKEA, Kenay Home, Maisons du Monde, Zara Home i cortines a mida de Vislumbra.

 

Santcugat AD41

 

Santcugat AD51

 

Santcugat AD31

 

Santcugat AD11

 

Santcugat AD7

 

Santcugat AD6

 

Santcugat AD9

 

Santcugat AD8