Knots made with love

Avui volem dedicar una entrada a una firma que hem conegut recentment, i que ens ha encantat! Es tracta de Knots, una empresa de la qual Ana Martínez, interiorista, està al càrrec, i que es dedica a detalls de decoració per a esdeveniments especials, com aniversaris, casaments, i tot tipus de celebracions.

L’especialitat de Knots made with love són els Cake Toppers, tot i que van començar amb un altre tipus d’accessoris per a casaments, fets amb ganxet. De fet, és d’aquí d’on prové el seu nom: la tècnica del ganxet consisteix a realitzar nusos, i l’Ana va voler relacionar aquest concepte amb la tradició anglosaxona en la qual es lliga una corda amb un nus als nuvis simbolitzant el compromís mutu, el que es coneix com “tie the knot”.

 

eres-lo-mas-2-red

 

felicidades-daniela-trozo-tarta

 

Com us dèiem, l’article estrella de Knots són els Cake Toppers, un element decoratiu per a pastissos, cupcakes, i altres elements de rebosteria. Estan fabricats en acrílic de colors o en fusta, amb moltíssims dissenys per adaptar-se a un munt de celebracions, i a més són personalitzables. Són tots preciosos, el qual més divertit!

 

pide-un-deseo-redime

 

Per Nadal, com no podia ser menys, dediquen una secció exclusivament a accessoris relacionats amb aquesta època de l’any. Podem trobar cake toppers amb motius nadalencs, i decoracions per l’arbre personalitzats.

 

FELIZ-NAVIDAD

 

Aquests elements decoratius simulen una bola típica d’arbre de Nadal, de color vermell, amb el nom personalitzat al centre. Són ideals per a decorar el nostre arbre i customitzar-lo nostre gust, amb els noms de familiars i amics.

 

SET-4-BOLAS-NAVIDAD-PERSONALIZADAS

 

BOLAS-NAVIDAD-PERSONALIZADAS-EN-ROJO-ANA

 

FELICES-FIESTAS-MINI-ROSCON

 

Per poder gaudir de tots aquests productes i omplir la vostra llar de màgia aquest Nadal, us oferim un cupó de descompte al costat de Knots!

 

cupo2

 

i-believe-2-redim

 

felices-para-siempre-redim

 

demana-2-red

 

antonio-y-rocio-redimen

 

Adorno-para-tartas-cake-toppers-para-boda-MR-AND-MRS

 

40-y-divina-red

 

A&C-redimen