Reforma Cuina i Zona relax a Hostalets de Pierola

Ara que per fi les temperatures comencen a baixar, ens ve de gust mostrar-vos projectes més hivernals. Avui us desvetllarem tots els detalls del #ProyectoHostalets, un encàrrec compost per una gran estança dividida en zona de cuina, menjador i sala de relax.

Els nostres clients ens van demanar que féssim una reforma integral d’aquesta part de la casa per poder gaudir-la com segona residència durant tot l’any, i poder convidar els seus amics a dinar i sopar en aquest ambient tan acollidor amb vistes a les muntanyes de Montserrat.

Des d’iloftyou els oferim solucions per crear un espai actualitzat, càlid i d’acord amb l’ambient.

En aquest plànol podreu veure un esquema de la nostra proposta:

 

planolshostalets2

 

Aquí us ensenyem l’estat original que ens trobem en la primera visita: un espai obert que comptava amb un petita cuina, poc espai d’emmagatzematge, paviment de rajola de gres i mobiliari desfasat.

 

antes

 

antes5

 

La nostra primera actuació es va centrar en actualitzar el paviment, substituint el gres per rajoles d’imitació parquet d’alta qualitat. La finalitat era aportar calidesa visual però utilitzant materials resistents.

Es van pintar les parets i es va col·locar un frontal de rajola hidràulica a la zona de la cuina, de la firma Roca, per aportar color. També es van afegir punts de llum per contrarestar l’efecte del sostre fosc.

La finestra de la cuina es va substituir per una nova i es van ampliar les seves dimensions per poder gaudir de les vistes i d’un millor aïllament. El radiador existent es va canviar d’ubicació per poder ampliar la superfície de treball a la cuina.

A continuació unes imatges del procés de l’obra:

 

antes2

 

antes3

 

antes4

 

En la proposta que vam dur a terme vam ampliar la cuina, aconseguint una gran superfície de treball que vam cobrir amb fusta de roure. Els focs d’inducció s’acompanyen d’un forn multifunció i una campana decorativa de gran absorció. El mobiliari d’IKEA en acabat rústic ens ajuda a integrar la nevera i el rentavaixelles en la seva opció panelada. El toc final el vam aconseguir amb el frontal de rajoles hidràuliques en tons càlids.

La il·luminació s’aconsegueix amb focus encastats en el sostre de fusta.

 

Hostalets 15

 

Hostalets 17

 

Hostalets 16

 

Hostalets 19

 

A la zona de menjador vam optar per un conjunt de taula extensible de gran capacitat i cadires blanques a conjunt. Els llums de sostre en color blanc focalitzen la llum sobre la taula i li donen un toc molt acollidor (col·lecció RANARP d’IKEA).

 

Hostalets 13

 

Hostalets 6

 

Hostalets 5

 

Finalment, a la zona de saló, vam poder aprofitar al sofà existent, ja que estava en unes condicions òptimes. L’acompanyem amb un llum de peu de lectura de la mateixa col·lecció que les del menjador, una taula de centre i un mirall per donar amplitud. Al davant situem un moble per a la televisió en color blanc de la col·lecció HEMNES d’IKEA.

La il·luminació general es compon de dues aplics de paret davant la impossibilitat d’encastar focus en aquesta zona.

 

Hostalets 2

 

Hostalets 10

 

Hostalets 3

 

Les fusteries d’alumini fosques de les finestres es cobreixen amb estors de cotó, fets a mida. A la cuina, i per evitar taques i esquitxades, s’aposta per un estor enrotllable en to beix i realitzat en fibra de vidre.

Finalment, us deixem amb les fotografies de l’abans i després, esperem que us agradi tant el projecte com als nostres clients!

 

Hostalets AD

 

Hostalets AD 2

 

Hostalets AD 3

 

Hostalets AD 4

 

Hostalets AD 5